Heeft u interesse in het aanschaffen van een stalen schuifdeurkozijn van hoogwaardige kwaliteit? Staalkozijn Nederland is uw expert uit Winterswijk, nabij Doetinchem, op het gebied van kozijnsystemen bij wie u uw inbouw schuifdeur kunt kopen. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring en veel kennis verzameld in het werken met, en aanbieden van, elk type stalen schuifdeurkozijn.

Ontdek de mogelijkheden voor uw stalen schuifdeurkozijn

Net zoals bij draaideurkozijnen is er bij schuivende deuren ook een grote variatie aan mogelijkheden en ze zijn zelfs geluidwerend t/m 42 dB. Toch zijn ze er in drie basisuitvoeringen, zoals:

  • Linea: vóór de wand schuivend
  • LineaCompact, ín de wand schuivend
  • LineaLevel, in een nis schuivend

U vindt bij ons stalen schuifdeurkozijn in de volgende materialen:

  • Staal 1.5 en 2.0 mm, gegrond
  • Staal 1.5 en 2.0 mm, gepoedercoat, in RAL, NCS, enz.
  • RVS 304, 1.5 en 2.0 mm, geslepen K240
  • RVS 316, 1.5 mm geslepen K240

We kunnen deze deurkozijnen bijvoorbeeld ook voorzien van een antibacteriële poedercoating.

Linea
vóór de wand schuivend

Wij bieden u een stalen schuifdeurkozijn ten behoeve van vóór de wand schuivende deuren met een afdekkap voor de rail en een aanslag voor de deur. Deze stalen schuifdeurkozijn is leverbaar voor alle deurmaten en muurdikten, zowel voor:

  • Enkele deuren
  • Dubbele deuren
  • Telescopische deuren

Staalkozijn Linea

download als:

pdf

dwg

dxf


lineaCompact
ín de wand schuivend

De LineaCompact is een ‘standaard’-systeem voor schuifdeurkozijnen, waarbij de deur in de wand schuift. Hierbij is de koof voorzien van profielen waarop de wandbeplating direct kan worden geschroefd. ‘Standaard’ betekent alleen dat het principe standaard is.

Het systeem voor de inbouw schuifdeur, die u bij ons kunt kopen, is leverbaar voor enkele of dubbele deuren, voor elke wanddikte vanaf 100 mm en voor alle (afwijkende) deurmaten.
Het kozijn wordt als één geheel geleverd, inclusief de koof waarin de deur schuift en rail en schuifgarnituur (bijvoorbeeld type: Tiger 80).
De beplating kan direct op de koof aangebracht worden, maar het kozijn is ook geschikt voor toepassing in metselwerk.
Voor de beplating worden passende schroeven meegeleverd, zodat schade door te lange schroeven niet voorkomt.

De kokers zijn in de dag van de bovendorpel afschroefbaar, waardoor het schuifsysteem, ook na inbouw, bereikbaar blijft voor bijvoorbeeld onderhoud.

download als:

pdf

dwg

dxf


Level
in de nis schuivend

Een voor de wand schuivende deur die geen gangruimte wegneemt en geen oncontroleerbare holle ruimte (niskast) heeft.

download als:

pdf

dwg

dxf


LineaBox
voor uw eigen ideeën

Bij het LineaBox schuifdeursysteem is het kozijn in zijn geheel aan het zicht onttrokken. Dit is te combineren met tal van wandafwerkingen, maar ook met tal van hoekafwerkingen. Gebruik het uiterlijk van de ruimte en de functionaliteit van de niskast met LineaBox.

Staalkozijn LineaBox

 

 

Staalkozijn LineaSplit

download als:

pdf

dwg

dxf


LineaSino

Het spiegelloze SINO-kozijnprofiel is ook voor schuifdeurkozijnen beschikbaar.

download als:

pdf

dwg

dxf


Linea(Compact)-D
luchtdicht en geluidwerend

Een luchtdichte uitvoering van de hierboven genoemde systemen.
Doordat de inbouw schuifdeur, die u bij ons kunt kopen, rondom (4-zijdig) wordt afgedicht door middel van een speciaal ontwikkeld systeem is deze volledig afgesloten.
De volledige afsluiting maakt het mogelijk dat aanzienlijk hogere geluidwerende waarden worden behaald en er vindt ook een afweer van tocht en geuren.
De Linea(Compact)-D is geschikt voor alle deurmaten en vanaf een wanddikte van 125 mm.

Geluidwerend tot 42 dB !!

download als:

pdf

dwg

dxf


Linea(Compact)-E
automatisch

Het (plaat)stalen schuifdeurkozijn is helemaal ideaal als het wordt voorzien van de elektromagnetische aandrijving Magneo van DORMA.
Deze kan direct, compleet ingebouwd, worden meegeleverd, maar het kozijn kan ook worden voorbereid voor eventuele inbouw achteraf.
Deze magnetische aandrijving is voorzien van laatste technische snufjes.


LineaSpeciaal
naar wens opmaat gemaakt 

Schuifdeurkozijnen in bijzondere uitvoeringen, die meestal slechts in kleine aantallen worden gemaakt, omdat er speciale eisen aan worden gesteld.
Dit zijn bijvoorbeeld schuifdeurkozijnen voor operatiekamers, röntgenkamers etc.
Ze worden geleverd met of zonder rail en schuifgarnituur, elektrisch aangedreven, of ze worden geschikt gemaakt voor schuifgarnituur, met of zonder aandrijving, van derden. Denk ook eens profielaanpassingen, zoals hiernaast staan aangegeven.

 
wandaansluiting_sino

 wandaansluiting_radius

wandaansluiting_nz 


Neem eenvoudig contact met ons op

Wilt u weten wat het beste systeem is voor een inbouw schuifdeur alvorens u besluit deze te kopen? Of heeft u een vraag over onze producten, zoals een stalen schuifdeurkozijn? Neem dan contact op met ons vakkundig team, want wij helpen u graag verder. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0543 51 95 66 of een e-mail te sturen naar info@staalkozijn.nl.