Brandwerend kozijn met 30 minuten weerstandStempel WBDBO 30

Ons brandwerend kozijn met 30 minuten weerstand wordt geleverd voor 40 mm en 54 mm dikke deuren en kunnen zonder verdere voorzieningen in elke 30 minuten brandwerende wand worden geplaatst. In het kozijn voor de 40 mm deur worden af fabriek speciale brandwerende voorzieningen getroffen. Het uitgangspunt is en blijft dat alle systemen direct vanaf de vrachtwagen verwerkt kunnen worden.

Brandwerend kozijn met 30 minuten weerstand tegen branddoorslag en brandoverslag – WBDBO 30

Er zijn een groot aantal testen uitgevoerd op het brandwerende kozijn met 30 minuten weerstand waarvan u hieronder een samenvatting ziet. Verder heeft Efectis (voorheen TNO centrum voor brandveiligheid) speciaal voor Staalkozijn beoordelingen uitgevoerd, waardoor bijvoorbeeld een wand kan worden samengesteld zoals deze in het “voorbeeld” staat aangegeven.

Voor metal-studkozijnen en nastelkozijnen worden de benodigde voorzieningen af fabriek opgenomen, vullen van deze kozijnen in het werk is dus niet nodig. Bij een juiste verwerking van inmetselkozijnen hebben deze geen extra voorzieningen in deze vorm nodig. Verder is het raadzaam om een juiste keuze te maken voor het 30 minuten brandwerende kozijn met een daarop aansluitende deur. De deurenleverancier kan aangeven of een deur al dan niet geschikt is voor plaatstalen inmetsel‑ of metal‑studkozijnen. Graag adviseren wij u in Winterswijk, nabij Doetinchem, op basis van de opgegeven deurspecificaties of geven wij u een advies op basis van de kozijnspecificaties.

De certificering wordt voor u nog eenvoudiger als u ons de deuren mee laat leveren, gegarandeerd 100% gecertificeerd

Neem vandaag nog contact met ons op

Wilt u ons brandwerend kozijn met een weerstand van 30 minuten proberen of toch onze 120 minuten brandwerende deuren? Of heeft u een vraag over onze milieuvriendelijke werkwijze? We helpen u graag verder. Vul het contactformulier in of bel ons via 0543 51 95 66. U kunt ons natuurlijk ook per e-mail bereiken via info@staalkozijn.nl.