Brandwerendheid

Bent u op zoek naar brandwerende stalen kozijnen voor op kantoor? Dan zit u goed bij Staalkozijn Nederland in Winterswijk, dicht bij Doetinchem. Wij bestaan al meer dan 35 jaar en hebben daarmee enorm veel kennis verzameld op het gebied van de beste deur- en kozijnsystemen.

Brandwerende stalen kozijnen bij u thuis of op kantoor

De brandwerendheid van verschillende bouwmaterialen wordt een steeds belangrijker onderwerp. Ook bij de handhaving worden deze aspecten een steeds belangrijker punt van controle.

Naast dat het huidige bouwbesluit voor glassystemen regelmatig een EI-classificatie eist, is de ontwikkeling van de CE-Markering voor inpandige voetgangersdeuren een speerpunt voor onze R&D afdeling. Staalkozijn Nederland heeft alle brandwerende producten laten testen en beoordelen door Efectis Nederland B.V. Zo bent u verzekerd dat elke brandwerende deur of brandwerend kozijn van topkwaliteit is.

Hieronder kunt u worden doorverwezen naar de producten, zoals de brandwerende stalen kozijnen, in de door u gewenste mate van brandwering.

Meer mogelijkheden voor u

Wij bieden naast de brandwerende stalen kozijnen ook andere producten aan, zoals binnendeurkozijnen en raamkozijnen. Voor binnendeurkozijnen werken we met een brandwerend systeem dat van 20 tot en met 120 minuten brandwerend is, zonder dat vulwerkzaamheden op de bouw nodig zijn. De raamkozijnen zijn brandwerend uit te voeren met maar liefst 3,9 m² glas per glasvlak. U kunt hierbij ook kiezen voor andere functies, zoals geluid- en stralingwering. Uw kozijnen zijn dus multifunctioneel en voor ieder is er wel wat wils.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over brandwerende stalen kozijnen? Of heeft u een vraag met betrekking tot onze brandwerende deur met kozijn? Neem in beide gevallen contact met ons op, want wij helpen u altijd graag verder met het vinden van de juiste brandwerende stalen kozijnen. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen. Het is natuurlijk ook mogelijk om ons te telefonisch te bereiken via 0543 51 95 66 of door een e-mail te sturen naar info@staalkozijn.nl. Ons vakkundig team neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.