Brandwerende deuren 120 minuten

Stempel WBDBO 120

Zelfs voor brandwerende deuren met 120 minuten brandwerendheid zijn 2-schalige montagekozijnen met houten deuren leverbaar. En nog steeds hoeven de kozijnen niet in het werk gevuld te worden. De 120 minuten brandwerende kozijnen worden geleverd voor 67 mm dikke deuren en kunnen zonder verdere voorzieningen in elke 120 minuten brandwerende wand worden geplaatst. In het kozijn worden af fabriek speciale brandwerende voorzieningen getroffen. Het uitgangspunt is en blijft dat alle systemen direct vanaf de vrachtwagen verwerkt kunnen worden.

Brandwerende deuren met 120 minuten weerstand tegen branddoorslag en brandoverslag – WBDBO 120

Om als leverancier uit Winterswijk, nabij Doetinchem, aan de certificering te kunnen voldoen worden 120 minuten brandwerende deuren en andere systemen altijd als compleet systeem inclusief deur of glas geleverd. Vraag één van onze specialisten om aanvullende informatie, zij kunnen uw wensen snel en vakkundig op de haalbaarheid beoordelen.

Gegarandeerd 100% gecertificeerd

Neem contact op met ons vakkundig personeel

Mocht u een vraag hebben over het kopen van brandwerende deuren die maar liefst 120 minuten weerhouden; neem dan contact met ons op. Wij helpen u namelijk graag verder, ook wanneer u vragen heeft over onze andere producten, zoals de 30 minuten werende kozijnen. Vul het contactformulier in of neem contact met ons op door te bellen naar 0543 51 95 66. U kunt ons uiteraard ook een e-mail sturen via info@staalkozijn.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op, zodat u binnen de kortste keren uw deurkozijn profiel kunt kopen.