Inbraakwering (WK/RC)

Stempel WK3

Bent u op zoek naar inbraakwerende, stalen deuren? U vindt ze in ons brede assortiment. Wij van Staalkozijn Nederland gevestigd in Winterswijk, vlak bij Doetinchem, zijn namelijk een expert op het gebied van verschillende prachtige en effectieve kozijnen en bieden u een breed aanbod aan van gecertificeerde functionele deur-/kozijnsystemen.

Kies voor inbraakwerende stalen deuren met extra mogelijkheden

Onze inbraakwerende stalen deuren en kozijnen zijn zowel getest op de eisen van de WK2 / RC2, WK3 / RC3 als de WK4 / RC4. We hebben verschillende fabricaten deuren getest met bijbehorende voorzieningen in het kozijn. Wij voorzien u graag van advies over inbraakwerende stalen deuren op basis van uw wensen of eisen, zoals bijvoorbeeld een combinatie-eis met brand of geluid. De bepaling van de werkelijke eisen is essentieel voor het maken van de juiste keuze uit de verschillende materialen. Bij deuren is de gevraagde eis uiteraard de basis, maar ook de aanvalszijde is een belangrijk gegeven (scharnierzijde of niet-scharnierzijde) voor de bepaling van de benodigde voorzieningen. Ter info: niet alleen de deuren, maar ook ramen inclusief glas zijn (RC4) gecertificeerd. U kunt bij ons terecht voor het meest deskundig advies, maar ook voor advies over een van onze andere producten zoals binnendeurkozijnen en schuifdeurkozijnen.

Neem vandaag nog contact met ons op

Wilt u uit onze inbraakwerende stalen deuren kiezen? Of heeft u een vraag over onze milieuvriendelijke werkwijze? We helpen u graag verder. Vul het contactformulier in of bel ons via 0543 51 95 66. U kunt ons natuurlijk ook per e-mail bereiken via info@staalkozijn.nl.