Specialist in plaatstalen kozijnen

Gecertificeerde functionele deur-/kozijnsystemen

Afspraak is afspraak

Wilt u een stalen binnendeurkozijn kopen van de beste kwaliteit? Staalkozijn Nederland uit Winterswijk, vlak bij Doetinchem, is uw expert op het gebied van multifunctionele deur- en kozijnsystemen van hoogwaardige kwaliteit. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis verzameld, waardoor we u voor elke ruimte een stalen deurkozijn op maat kunnen aanbieden.

Een stalen binnendeurkozijn kopen met de beste brandwerendheid

Wilt u een profiel kopen voor uw stalen deurkozijn? Wij hebben veel energie gestoken in de ontwikkeling van een eenvoudig brandwerend kozijnsysteem dat ook als ná-steluitvoering toepasbaar is. Dit proces heeft geresulteerd in een brandwerendheid van 20 tot en met 120 minuten, zonder dat vulwerkzaamheden op de bouw nodig zijn. Deze complete range is ook als tweeschalig nastelkozijn (type ULTIMO) toe te passen. Er zijn natuurlijk ook diverse toepassingen ontwikkeld voor de zorgsector, zoals:

  • Kozijnen met een extra brede dagmaat in brandwerende uitvoering
  • Multifunctionele raamkozijnen met diverse combinatiemogelijkheden
  • Draai- en schuifdeurkozijnen met doorvoer voor een tilliftsysteem

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail ons nu: info@staalkozijn.nl

Ontdek de ruime keuzemogelijkheden

Oftewel: wanneer u een stalen binnendeurkozijn of deurkozijn profiel besluit te kopen, dan heeft u bij ons veel keuze. Wanneer u besluit om een stalen binnendeurkozijn of deurkozijn profiel te kopen bij onze expert, ontvangt u een topproduct dat lang meegaat. Wij staan voor duurzaamheid, maar wij staan ook voor het aanbieden van verschillende diensten. Wist u dat het kiezen voor raamkozijnen en plaatstalen kozijnen bovendien ook tot de mogelijkheden behoort?

Neem contact op met ons vakkundig personeel

Mocht u een vraag hebben over het kopen van een profiel voor een stalen binnendeurkozijn; neem dan contact met ons op. Wij helpen u namelijk graag verder, ook wanneer u vragen heeft over onze andere producten. Vul het contactformulier in of neem contact met ons op door te bellen naar 0543 51 95 66. U kunt ons uiteraard ook een e-mail sturen via info@staalkozijn.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op, zodat u binnen de kortste keren uw deurkozijn profiel kunt kopen.