Specialist in plaatstalen kozijnen

Gecertificeerde functionele deur-/kozijnsystemen

Afspraak is afspraak

Plaatstalen kozijnen

Bent u op zoek naar plaatstalen kozijnen? U vindt ze in ons brede assortiment. Staalkozijn Nederland is gevestigd in Winterswijk, vlak bij Doetinchem, en is al meer dan 30 jaar uw expert op het gebied van effectieve kozijnen. Wij bieden u dan ook een breed aanbod van gecertificeerde functionele kozijnsystemen aan voor op kantoor.

Kies uit diverse plaatstalen kozijnen

U vindt in ons assortiment de juiste stalen kozijnen die u nodig heeft. Wij hebben veel energie gestoken in het ontwikkelen van compleet plaatstalen kozijnen die multifunctioneel zijn. Er zijn namelijk kozijnen leverbaar met een geluidwering van Rw,p van 62 dB. Op deze manier wordt u niet gestoord door geluiden in de nabije omgeving. Daarnaast zijn deze plaatstalen kozijnen brandwerend en uit te voeren met wel liefst 3,9 m² glas per glasvlak. U kunt er ook voor kiezen om deze plaatstalen kozijnen zowel brand– als rookwerend te laten zijn. Kortom: er zijn veel mogelijkheden met onze plaatstalen kozijnen van de beste kwaliteit.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail ons nu: info@staalkozijn.nl

Benader ons eenvoudig voor uw nieuwe kozijnen

Heeft u interesse in het bestellen van onze plaatstalen kozijnen? Of heeft u hier een vraag over? Laat het ons vakkundig team gerust weten, want wij helpen u graag verder en geven u dan ook graag advies over ons brede assortiment. U kunt ons benaderen door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0543 51 95 66 of een e-mail te sturen naar info@staalkozijn.nl. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om u verder te helpen.